Novi Sad
30.05.2014.
12:50
Zavod za izgradnju grada ocenio je kao netačne i neistinite tvrdnje JKP "Put" povodom radova na rekonstrukciji raskrsnice kod Merkatora.
  • Radisa

    01.06.2014 12:20
    Opet dzaba kucam ali mozda gosn Gradonacelnik proc
    Aman covece jesi ti corav ili gluv,neces da slusas i neces da citas dopise,ovaj organizuje protv tebe strajk sutra a ti ga pustas da unistava firmu jos vise,u petak je isao da moli da dobije jos 150 miliona avansa,da moze da javi prijateljima da puste menice i da se tu ugradi jos koji dinar pred fajront,plate nema ,daj te stecaj da skratimo ovu agoniju, posle ce da radi ko treba i zna a ovu bandu da oterate zauvek....
    neke i u APS !!!
  • dkd

    01.06.2014 10:23
    KRADIĆ
    Ovaj kRADIĆ dobro obavlja svoj posao na urušavanju Put-a.
  • Putar

    31.05.2014 06:08
    Ko je njih poznavao ni pakao mu nece tesko pasti
    Necu da kazem nista ruzno ali vas pozivam da odgledate klip na Youtubu Kradja al po zakonu.
    U putu nije greh ukrasti milion dva ,dva tri stana , uvesti firmu u blokadu ,napraviti privredni prestup i sl ali tragedija je ako uradite nesto ni blizu toga jer dobijate otkaz.
  • P.P.

    31.05.2014 05:56
    Nazalost
    Praksa u Putu da se odgovornost za propuste ,neznanje, nestrucnost uvek prebaci na druge je stara pojava koja ih je i dovelu tu gde se sad nalaze. Nekada jaka firma sad je pred kolapsom zbog vecitog potkradanja radnika i svaljivanja krivice za neuspehe bas na te koji najvise rade. Preraspodela radnog vremena je u Putu uvek uvodjena da bi se prikrila nesposobnost rukovodeceg kadra i uprave u organizovanju posla a ne radi racionalnijeg koristenja radnog vremena itd.Za milionske kradje nikad niko nije odgovara ali se zato za najsitnije gluposti mogao dobiti otkaz i nazalost jos uvek se dobija.
  • @Prosedi - Batina

    31.05.2014 05:19
    odgovor
    kako nisi cuo za pauzu za topli obrok?
  • rasko

    31.05.2014 04:46
    kruzna
    istina je to sto kazu iz Ziga,al istina je da ni Zig ne treba gradu kao posebna politicka firma i koja ne moze biti pred likvidaciju kao Put koji posluje sa gubitkom od skoro milijardu dinara pa sps hoce da dokrajci zapoceto.Dok radnici rade danas i sutra direktori putuju u Morahalem da se banjaju jos dok mogu naravno sa pratiljama.
  • 30.05.2014 18:49
    za batinu
    Za komentar tada je vreme dorucka tako da ne palamudi jel ti jedes kuci
  • rasko

    30.05.2014 17:32
    asfalt za demokratiju
    2000 godine je bio asfalt za demokratiju, a sad je 2014 asfalt za sps partiju,samo da opstanu u putu i preduzece pred likvidaciju rasture kao i sve sto su rasturili do sad i uzmu sebi ono sto nama pripada a rupe neka krpi posle njih gradonacelnik kad ih nije na vreme rasturio.
  • 30.05.2014 16:26
    ovde l... j... z... kakvi ljudi vode javna preduzeca.
  • rasko

    30.05.2014 16:17
    srucnjaci
    kriv je i Zig sto nije ove poslove radio prosle sezone kad su u Putu bili drugi rukovodioci sposobniji od ovih kad je bilo vise radnika na lopatama a manje strucnih, visih saradnika,kad je plata kasnila samo jedan mesec a sada tri,preduzece pred likvidacijom a ceka se dogovor koalicije ko ce gde da sedi nemojte ocekivati da Put bez radnika moze.Nece cak ni oni sa agencije da dodju da rade gazda im nije platio od Januara nista.Sa ovim strucnim kadrovima Put nije sposoban da opstane ni za skakanje u dalj kad im je Difovac strucni saradnik u Laboratoriji...
  • rasko

    30.05.2014 15:56
    lazu
    al ovi sps/ovci lazu, u pravu su ovi iz zig/a direktor Radic ima dve sluzbe za javne nabavke jedna je sluzba za javne nabavke a druga je sluzba za kontrolu javnih nabavki.E sad ove dve sluzbe nisu na vreme odradile tendere za koga treba jer nisu slusale koga treba a ocekuje se smena direktora pa ko veli nek novi vadi kestenje a ja moj tal kao i za HTZ opremu Automobile za radnike Super b.Possvadjo se Radic i njegova elita iz Puta sa svima pa i sa Zig/om para nema potrosio pre vremena na svoje kome je duzan za iznajmljivanje sps prostorija. Nije dao plate, nije kupio materijal ima krivicnu prijavu i Moral da jos ostavku nije dao.osramotio SPS unistio PUT urusava ZIG i ponizava Gradonacelnika, organizovao strajk u Putu sa sindikalcima.
  • prosedi

    30.05.2014 15:20
    Batina
    Sve barabe od rukovodioca posmenjivati .To nam se i desava jer stranke upravljaju pa ne mogu da se dogovore oko lopovluka.Danas sam prosao pored Merkatora oko 9h pre podne i bukvalno sve masine i tri prazna kamiona parkirana i nigde ni jednog coveka , nisam mogao da verujem svojim ocima.
  • Dokle više!

    30.05.2014 13:57
    Izbacite SPS iz vlasti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna